تبلیغات
اقیانوس - توصیه های بهداشتی به شهروندان در خصوص نحوه تهیه و نگهداری ماهی قرمز

اقیانوس

-«----«----«---------یه دنیا ترفند برای یه دنیا زندگی--------»---»---»-

توصیه های بهداشتی به شهروندان در خصوص نحوه تهیه و نگهداری ماهی قرمز
به گزارش روابط عمومی جهاد کشاورزی آذربایجان غربی ، روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان با صدور اطلاعیه ای اعلام کرد با توجه به نزدیک شدن حلول سال جدید و عرضه و خرید ماهی قرمز از سوی فروشندگان و خانواده های عزیز جهت سفره هفت سین ، لازم است همشهریان عزیز نکات زیر را جهت رعایت بهداشت فردی و امکان ادامه حیات این جانداران زیبا رعایت نمایند:

1- متقاضیان عرضه و فروش جهت انتقال و حمل ونقل بین شهری ماهیان نوروزی در مقادیر بالا می بایست گواهی حمل قرنطینه ای لازم را از شبکه دامپزشکی مبداء تهیه نمائید .
2- تهیه ماهی قرمز از مراکزی که دارای مکان های مسقف و لوازم شستشو وضدعفونی می باشند ضمن حفظ بهداشت فردی ، شرایط تداوم عمر آنها را فراهم می کند .
3- اگر می خواهید ماهی قرمز را به مدت طولانی درخانه و یا در کنار سفره هفت سین نگهداری کنید برای هر ماهی یک لیتر آب در نظر بگیرید .
4- از ظروف دهان گشاد برای نگهداری ماهی استفاده نمایید.( فضای مور نیاز برای هر ماهی دو برابر حجم آب می باشد ).
5- آب ماهی ها را تماماً عوض نکنید و در هر بار تعویض آب تنها 4/1 کل آب را تعویض نمایید .
6- اگر از آب شرب شهری استفاده می کنید باید جهت کلر زدایی ، آب مورد استفاده را چند ساعت در هوای آزاد قرار دهید تا کلر موجود در آب از بین برود . سپس این آب کلرزدایی شده را به آب ماهی ها اضافه نمایید .
7- مناسب ترین PH آب برای نگهداری ماهی ها 5/7-8/6 و بهترین دمای آب 25-10 درجه سانتیگراد می باشد .
8- جهت تغذیه ماهی ها از غذاهای آماده ای که در فروشگاه های عرضه ماهی زینتی وجود دارد استفاده کنید.
9 - غذاهای ماهیان زینتی را با رعایت تاریخ مصرف در جاهای خشک، خنک و تاریک و در ظروف کاملاً در بسته نگهداری نمایید .
10- از خرید ماهی های مریض، بی حال و دارای لکه های سفید روی پوست بدن و باله ها خودداری نمایید.در صورت مریض شدن ماهی و بروز تلفات هر چه سریعتر آنها را از بقیه ماهی ها جدا کنید .
11- کودکان را از دست زدن و بازی کردن با ماهی باز دارید زیرا ممکن است عوامل بیماریزای احتمالی را به چشم و دهان خود منتقل نمایند .
12- اگر سابقه ی بیماری پوستی و یا آلرژی دارید برای دست زدن به ماهی ها و ظروف نگهداری آنها از دستکش استفاده کنید .
13- برای ضد عفونی ظروف نگهداری ماهی از نمک طعام ، پرمنگنات پتاسیم ، پرکلرین و بتادین می توان استفاده کرد
14- برای جلو گیری ازمخاطرات بهداشتی ،از رها سازی ماهیان در منابع آبی طبیعی خودداری نمایید. برای این کار به مکان های مشخص شده از سوی شهرداری مراجعه نمائید .

نوشته شده در تاریخ سه شنبه ، 25 اسفند ماه ، 1394

نظرات() 
Why is my Achilles tendon burning?
جمعه 24 شهریور 1396 09:39 ق.ظ
If some one wishes to be updated with most recent technologies after that he must be go to see this
web site and be up to date daily.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر



در این وبلاگ
در كل اینترنت

نویسندگان

Get our toolbar! Check Page Rank

  • آخرین پستها

تبلیغات